Schou's Kødcenter
Annonce
1/1
Udgivet i Ugeavisen Nyk. F.
Annonceindhold kan være udløbet
Husk
At bestille mad ud af huset
til sommerfesten eller
mærkedag. Se menu’er på
schous-marielyst.dk
22-2025
SCHOU’S BUFFETER
Min. 10 couverter
Åbn. tider slagterafd
Man-fre ......................................................kl. 9-18
Lørdag .......................................................kl. 9-18
Søndag ......................................................kl. 9-14
Forbehold for trykfejl
og udsolgte varer.
Forbehold for trykfejl
Restaurant Schous
Bøtøvej 8-1 � Marielyst � 4873 V�ggerløse
Slagter 54 13 62 71
Forbehold for trykfejl
www.schous-marielyst.dk
1. Fiskefilet med remoulade
2. Dyrlægens natmad
3. Leverpostej med bacon og surt
4. Oksebryst med pickles og peberrodssalat
5. Skinke med italiensk salat eller røræg
6. Rullepølse med løg og sky
7. Spegepølse med løg og sky
8. Æg med bacon og karrymayonnaise
9. Æg med rejer og mayonnaise
10.Pariserfilet med bacon og mayonnaise
11.Kalkunbryst med karrymayonnaise og bacon
12. Roastbeef med remoulade
13.Svinekam med rødkål og surt
14.Frikadelle med rødkål og surt
15.Kartoffelmad med purløg, mayonnaise og rå løg
16.Æbleflæsk
17.Fuglekvidder
18.Kødpølse med remoulade og ristede løg
19.Blandet smørrebrød
Kl. Antal:
Alm. kr. 19Mellem kr. 31*Luksus kr. 37
Antal:
Tlf. 5413 6271
Dato: Dag:
Navn:
Tlf.:
Adresse:
Version 05-23
Antal:
Antal:
20. Sild, flere varianter kr. 28*
21. Ostemad på franskbrød kr. 32*
22. Ostemad stærk på rugbrød el. franskbrødkr. 44*
23. Gorgonzola på rugbrød el. franskbrødkr. 44*
Luxus smørrebrød
24. Hønsesalat på franskbrød kr. 50*
25. Rejesalat på franskbrød kr. 54*
26. Rejer med mayonnaise på franskbrød kr. 70*
27. Røget ål med røræg kr. 74*
28. Fersk røget laks på franskbrød kr. 70*
29. Fiskefilet m/rejer, mayo., kaviar og asparges kr. 74*
30. Kylling med karry-mayonnaise, bacon og surt kr. 59*
31. Mørbradbøf med bløde løg,
bacon og agurkesalat (3 små bøffer)kr. 64*
32. Tatar med pickles, capers, løg og æggeblomme kr. 70*
*Kun mod forudbestilling
LEVERET
Antal kasser
Tjek fiskefileter
Tjek for diverse
AFHENTET
Tjek før udlevering
Kl.
Antal:
SOMMERENS GRILLMENU
ALT KØD ER MARINERET OG KLAR TIL GRILL
• Bøff er af mør oksefi let
• Kyllingebryst
• Barbecuemarinerede ben
• Marinerede kartofl er med pesto og fi ntsnittede urter
• Hjemmelavede grillpølser
• Kold kartoff elsalat tilsmagt med karry og purløg
• Pastasalat vendt i olie-eddikedressing med rødløg og friske
grøntsager
• Blandet grøn salat med to slags dressing
• Tzatiki: græsk youghurt med friske agurker, hvidløg og olivenolie
Pris pr. couvert ..............................................219,-
Min. 10 couverter
CARVERYMENU’ER
Min. 300 gr. kød i alt
Min. 15 couverter
NR. 4:
HELSTEGT OKSEFILET, HVIDLØGSMARINERET LAM,
SVINEMØRBRAD SVØBT I BACON
• Flødekartofl er
• Små krydderstegte kartofl er
• Ovnbagt kartoff elmos
• Blandet grøn salat med to slags dressinger
• Broccolisalat med rødløg, bacon, rosiner og solsikkekerner
• Bulgursalat med fi ntsnittede urter, friske krydderurter og
olivenolie
• Svampesauce
Pris pr. couvert ..............................................229,-
NR. 5
HELSTEGT OKSEMØRBRAD, RØDVINSMARINERET
KALVECÛLOTTE, UNGHANEBRYST SVØBT I BACON MED
BASILIKUM OG OST
• Flødekartofl er
• Små stegte kartofl er
• Kartoff el-bacon tærte
• Blandet grøn salat med to slags dressinger
• Broccolisalat med rødløg, bacon, rosiner og solsikkekerner
•
Spæde salater med rødløg, nødder, parmesan og hindbærvinagrette
• Bearnaise- og rødvinssauce
Pris pr. couvert ..............................................259,-
NR. 3
• Varmrøget laks med krydderurtecreme pyntet med hele krebs
• Hjemmelavet spegeskinke rullet med asparges pyntet med
brøndkarse og oliven
• Hjemmelavet hønsesalat tilsmagt med karry, anrettet på skiver
af ananas, pyntet med sprødstegt bacon
• Helstegt oksefi let
• Hvidløgsmarinerede lammecûlotter
• Blandet salat med 2 slags dressing
• Tomatsalat med feta, oliven og basilikum
• Flødekartofl er
• Tre slags ost med tilbehør
• Små chokoladeskåle pyntet med marcipan og frisk frugt
Pris pr. couvert ..............................................255,-
NR. 4NR. 4
• Hvidløgsstegt laks med sauce verte pyntet med
marinerede tranebær
• Hjemmerøget oksefi let med peberrodstyttebær creme
• Tynde skiver af unghanebryst med hjemmelavet salsa,
pyntet med soltørrede tomater og pinjekerner
• Helstegt oksefi let
• Fyldt svinemørbrad
• Grøntsagstærte
• Pastasalat vendt i olie-eddikedressing med rødløg
og friske grøntsager
• Små ovnbagte kartofl er med krydderolie
• Bulgursalat med fi ntsnittede urter, friske krydderurter
og olivenolie
• Svampesauce
• Æbletærte bagt med perlesukker og nødder, pyntet med
friske frugter, ledsaget af kanelcreme
Pris pr. couvert ..............................................269,-
SLAGTERAFDELINGEN ER FRISK MED...
Stort og lækkert udvalg
i RØDE BØFFER, PØLSER, SMØRREBRØD,
DELIKATESSER OG IKKE MINDST LÆKKERT KØD
til både hverdag og fest.
Version 05-23
LEVERET
Antal kasser
Tjek for diverse
AFHENTET
Tjek før udlevering
Stort udvalg i lækkert
SMØRREBRØD
OG TAKE-AWAY
- der gør din frokost
EKSTRA lækker og hyggelig.
Kun mod forudbestillingKun mod forudbestilling
Stort udvalg i lækkert
SMØRREBRØD
OG TAKE-AWAY
- der gør din frokost
EKSTRA lækker og hyggelig.EKSTRA lækker og hyggelig.
Restaurant SchousRestaurant SchousRestaurant Schous
SLAGTER - DELIKATESSE - MAD UD AF HUSET
Shous�Shous�
på Marielyst
STOR DANSK FROKOSTBUFFET I RESTAURANTEN
Med bl.a. • marinerede sild • karrysild • kryddersild gravad laks • røget ørred • æg og tomat rejer med mayo og citron • fi skefi let med
remoulade leverpostej med bacon og surt • lune frikadeller med rødkål biksemad med spejlæg • høns i tarteletter æggekage med bacon,
sennep og purløg • høns i tarteletter glaseret skinke • oksefi let • kalveculotte • svinemørbrad lun ribbensteg/kamsteg med rødkål
• 4 slags ost med druer frugtfad • brød, smør og kiks
Pris pr. couvert ..................................................................................................................................................249,-
HVER LØRDAG OG SØNDAG
FRA KL. 12-16
At bestille mad ud af huset
til sommerfesten eller
mærkedag. Se menu’er på
schous-marielyst.dk
22-2025
SCHOU’S BUFFETER
Min. 10 couverter
Åbn. tider slagterafd
Man-fre ......................................................kl. 9-18
Lørdag .......................................................kl. 9-18
Søndag ......................................................kl. 9-14
Forbehold for trykfejl
og udsolgte varer.
Forbehold for trykfejl
Restaurant Schous
Bøtøvej 8-1 � Marielyst � 4873 V�ggerløse
Slagter 54 13 62 71
Forbehold for trykfejl
www.schous-marielyst.dk
1. Fiskefilet med remoulade
2. Dyrlægens natmad
3. Leverpostej med bacon og surt
4. Oksebryst med pickles og peberrodssalat
5. Skinke med italiensk salat eller røræg
6. Rullepølse med løg og sky
7. Spegepølse med løg og sky
8. Æg med bacon og karrymayonnaise
9. Æg med rejer og mayonnaise
10.Pariserfilet med bacon og mayonnaise
11.Kalkunbryst med karrymayonnaise og bacon
12. Roastbeef med remoulade
13.Svinekam med rødkål og surt
14.Frikadelle med rødkål og surt
15.Kartoffelmad med purløg, mayonnaise og rå løg
16.Æbleflæsk
17.Fuglekvidder
18.Kødpølse med remoulade og ristede løg
19.Blandet smørrebrød
Kl. Antal:
Alm. kr. 19Mellem kr. 31*Luksus kr. 37
Antal:
Tlf. 5413 6271
Dato: Dag:
Navn:
Tlf.:
Adresse:
Version 05-23
Antal:
Antal:
20. Sild, flere varianter kr. 28*
21. Ostemad på franskbrød kr. 32*
22. Ostemad stærk på rugbrød el. franskbrødkr. 44*
23. Gorgonzola på rugbrød el. franskbrødkr. 44*
Luxus smørrebrød
24. Hønsesalat på franskbrød kr. 50*
25. Rejesalat på franskbrød kr. 54*
26. Rejer med mayonnaise på franskbrød kr. 70*
27. Røget ål med røræg kr. 74*
28. Fersk røget laks på franskbrød kr. 70*
29. Fiskefilet m/rejer, mayo., kaviar og asparges kr. 74*
30. Kylling med karry-mayonnaise, bacon og surt kr. 59*
31. Mørbradbøf med bløde løg,
bacon og agurkesalat (3 små bøffer)kr. 64*
32. Tatar med pickles, capers, løg og æggeblomme kr. 70*
*Kun mod forudbestilling
LEVERET
Antal kasser
Tjek fiskefileter
Tjek for diverse
AFHENTET
Tjek før udlevering
Kl.
Antal:
SOMMERENS GRILLMENU
ALT KØD ER MARINERET OG KLAR TIL GRILL
• Bøff er af mør oksefi let
• Kyllingebryst
• Barbecuemarinerede ben
• Marinerede kartofl er med pesto og fi ntsnittede urter
• Hjemmelavede grillpølser
• Kold kartoff elsalat tilsmagt med karry og purløg
• Pastasalat vendt i olie-eddikedressing med rødløg og friske
grøntsager
• Blandet grøn salat med to slags dressing
• Tzatiki: græsk youghurt med friske agurker, hvidløg og olivenolie
Pris pr. couvert ..............................................219,-
Min. 10 couverter
CARVERYMENU’ER
Min. 300 gr. kød i alt
Min. 15 couverter
NR. 4:
HELSTEGT OKSEFILET, HVIDLØGSMARINERET LAM,
SVINEMØRBRAD SVØBT I BACON
• Flødekartofl er
• Små krydderstegte kartofl er
• Ovnbagt kartoff elmos
• Blandet grøn salat med to slags dressinger
• Broccolisalat med rødløg, bacon, rosiner og solsikkekerner
• Bulgursalat med fi ntsnittede urter, friske krydderurter og
olivenolie
• Svampesauce
Pris pr. couvert ..............................................229,-
NR. 5
HELSTEGT OKSEMØRBRAD, RØDVINSMARINERET
KALVECÛLOTTE, UNGHANEBRYST SVØBT I BACON MED
BASILIKUM OG OST
• Flødekartofl er
• Små stegte kartofl er
• Kartoff el-bacon tærte
• Blandet grøn salat med to slags dressinger
• Broccolisalat med rødløg, bacon, rosiner og solsikkekerner
•
Spæde salater med rødløg, nødder, parmesan og hindbærvinagrette
• Bearnaise- og rødvinssauce
Pris pr. couvert ..............................................259,-
NR. 3
• Varmrøget laks med krydderurtecreme pyntet med hele krebs
• Hjemmelavet spegeskinke rullet med asparges pyntet med
brøndkarse og oliven
• Hjemmelavet hønsesalat tilsmagt med karry, anrettet på skiver
af ananas, pyntet med sprødstegt bacon
• Helstegt oksefi let
• Hvidløgsmarinerede lammecûlotter
• Blandet salat med 2 slags dressing
• Tomatsalat med feta, oliven og basilikum
• Flødekartofl er
• Tre slags ost med tilbehør
• Små chokoladeskåle pyntet med marcipan og frisk frugt
Pris pr. couvert ..............................................255,-
NR. 4NR. 4
• Hvidløgsstegt laks med sauce verte pyntet med
marinerede tranebær
• Hjemmerøget oksefi let med peberrodstyttebær creme
• Tynde skiver af unghanebryst med hjemmelavet salsa,
pyntet med soltørrede tomater og pinjekerner
• Helstegt oksefi let
• Fyldt svinemørbrad
• Grøntsagstærte
• Pastasalat vendt i olie-eddikedressing med rødløg
og friske grøntsager
• Små ovnbagte kartofl er med krydderolie
• Bulgursalat med fi ntsnittede urter, friske krydderurter
og olivenolie
• Svampesauce
• Æbletærte bagt med perlesukker og nødder, pyntet med
friske frugter, ledsaget af kanelcreme
Pris pr. couvert ..............................................269,-
SLAGTERAFDELINGEN ER FRISK MED...
Stort og lækkert udvalg
i RØDE BØFFER, PØLSER, SMØRREBRØD,
DELIKATESSER OG IKKE MINDST LÆKKERT KØD
til både hverdag og fest.
Version 05-23
LEVERET
Antal kasser
Tjek for diverse
AFHENTET
Tjek før udlevering
Stort udvalg i lækkert
SMØRREBRØD
OG TAKE-AWAY
- der gør din frokost
EKSTRA lækker og hyggelig.
Kun mod forudbestillingKun mod forudbestilling
Stort udvalg i lækkert
SMØRREBRØD
OG TAKE-AWAY
- der gør din frokost
EKSTRA lækker og hyggelig.EKSTRA lækker og hyggelig.
Restaurant SchousRestaurant SchousRestaurant Schous
SLAGTER - DELIKATESSE - MAD UD AF HUSET
Shous�Shous�
på Marielyst
STOR DANSK FROKOSTBUFFET I RESTAURANTEN
Med bl.a. • marinerede sild • karrysild • kryddersild gravad laks • røget ørred • æg og tomat rejer med mayo og citron • fi skefi let med
remoulade leverpostej med bacon og surt • lune frikadeller med rødkål biksemad med spejlæg • høns i tarteletter æggekage med bacon,
sennep og purløg • høns i tarteletter glaseret skinke • oksefi let • kalveculotte • svinemørbrad lun ribbensteg/kamsteg med rødkål
• 4 slags ost med druer frugtfad • brød, smør og kiks
Pris pr. couvert ..................................................................................................................................................249,-
HVER LØRDAG OG SØNDAG
FRA KL. 12-16