1/1
Udgivet i Ugeavisen Lolland
Velmodnede hvide
eller røde sild med
capers, syltede
skalotteløg og
smilende landæg.
Varmrøget laks fra
eget røgeri, anrettet
med asparges på leje
af salat syltet peber
og urtecreme.
Rejer i trængsel med
mayonaise, lime og
krydderurter.
Koldrøget laks med
røræg, grillede
asparges og krydrede
spirer.
Pandestegt Vesterhavs
rødspætte+let med
lime og remoulade.
Sprødstegt ribbensteg
med hjemmelavet
rødkål.
Lune frikadeller med
hjemmelavet rødkål.
Tarteletter med høns
i asparges.
Nybagt kalvelever-
postej med svampe,
sprød bacon og
anissyltede rødbeder.
2 Tapas med godbid-
der fra eget røgeri og
hjemmesyltet garni.
Timianstegt andebryst
med sauté af rødkål
og æble.
Lun mørbradbøf med
cremet svampesauce.
3 modne ostebidder
med syltet garniture.
Ris a la mande med
syltede bær og
brændte mandler.
Hjemmelavet høn-
sesalat med grillede
asparges, anissylte-
de rødløg og sprød
bacon.
Museumsgade 30
4930 Maribo
allan@folkets-hus.dk
Tlf. 54 78 10 00 · www.folkets-hus.dk
Vores julespecialiteter glæder alle – hent selv eller få leveret til døren.
Priser er baseret på afhentning i Folkets Hus.
Levering i Maribo: Kr. 125,- / Levering på Lolland-Falster: Kr. 250,-
JulelækkerierJulelækkerier
Forkæl jer selv med
Priser
Vælg 4 retter for 195,-
Ekstra retter 45,-
Se �ere lækkerier på www.folkets-hus.dk
Nybagte grove brød, )utes og koldt smør følger med til alle bestillinger.